Войти

Футбол. Лига Европы УЕФА. Прогнозы и ставки на матчи от Mika

Ліга Європи

 

Теперішній настрій трохи важко описати. Динамо ніби і грало не дуже, але пропустило дурні голи. Та добре що хоч не програли. Барса явно мала перемагати Рому, ціла купа моментів проте забити не змогли, як результат нічия 1-1.

Прогноз на матч Сьон - Рубин

 

На сьогодні мій погляд впав на 2 матчі, про них і поговорим. У Швейцарії зустрінеться Сьйон і Рубін.

17 сентября 2015. Футбол, Лига Европы УЕФА. Сьон - Рубин. Прогноз и ставка на матч

Сьон зараз на 3 місці у сво\му чемпіонаті. Останні матчі команда провела досить непогано, проте вони були із супергиками з нижньої частини таблиці. А матч із більш менш рівним суперником - Янг Бойзом вони програли1-2.

Рубін катастрофічно стартував у чемпіонаті Росії. 13 місце після 8 турів. Проте команда починає набирати. В останньому турі був переграний Локомотив. Але основною причиною є те що Казаньці завжди бються у Європі. Перед тим пройшли Штурм перемігши вже у першому матчі на виїзді 3-2, потвм пройшли Работнічкі 2-1 за сумою. Рубіно вигідно грати з командами які не закриваються в обороні, а Сьон при своїх трибунах в обороні грати не буде, звідси і вільні зони. За такий кеф можна пробувати.

Сьон - Рубин Ф2(0)   2.65 10 у.е.

Прогноз на матч Мидтъюлланн - Легия

 

17 сентября 2015. Футбол, Лига Европы УЕФА. Мидтъюлланн - Легия. Прогноз и ставка на матч

Данський колектив поки займає перше місце у місцевому чемпіонаті. Хоча останнім часом починає трохи здавати. Так поки ніби не програє, але це питання часу. В кваліфікації пройшли Сацтгемптон, круто правда!!! Але я можу вас запевнити що Саут просто злився із непотрібного їм турніру. Я бачив ці матчі і по грі було видно, що в англійців нема жодного бажання перемагати.

Легія останні матчі просто провалює. В чемпіонаті останні 5 матчів без перемог, для минулорічного чемпіона це ганьба. Пора щось міняти. В раунді плей офф пройшли Луганську Зорю. Я добре памятаю ці 2 матчі. Вони повністю переграли Українців. у Зорі практично не було шансів. Легія тактично грамотна команда, яка грає у силовий футбол з періодичним включанням технічності. Я вважаю що Данців переоцінують через те, що вони пройшли Саутгемптон і співвідношення сил зовсім інше.

Мидтъюлланн - Легия Ф2(0)   2.4 10 у.е.
Загрузка...