Войти

Як робити ставки на хокей в букмекерських конторах в Україні

magadan
09.11.2021

В українських букмекерських конторах парі на хокей можна оформити як по лінії, так і в лайв-режимі. Якщо ви не знаєте, як робити ставки на хокей, майте на увазі наступні їх переваги: помірна маржа, значний розпис подій та швидкий розрахунок ставок.

Ліги та чемпіонати

В букмекерських конторах можна робити ставки на хокейні матчі таких турнірів:

  • НХЛ – Національна хокейна ліга;
  • КХЛ – Континентальна хокейна ліга;
  • МХЛ – Молодіжна хокейна ліга;
  • Європейські топ-чемпіонати (Німеччина, Франція, Швеція);
  • Кубок світу та інші турніри для збірних.

Найвідоміший хокейний турнір на планеті – це NHL. Зірки світового масштабу, імениті тренери, несподівані результати та хокей найвищого рівня – це все про НХЛ. Зараз у лізі виступає 31 команда з 30 міст США та Канади, а сезон складається з регулярно частини та стадії плей-офф. За результатами фінальної серії визначається переможець, який нагороджується Кубком Стенлі – одним із найбажаніших трофеїв для будь-якого хокеїста.

Види ставок на хокей

Ординар – найпростіша ставка, що включає лише один результат одного хокейного матчу. Ставка-ординар оплачується відразу після закінчення події, а виграш визначається як добуток суми ставки та коефіцієнта, за яким було укладено парі.

Ставка типу «експрес» включає щонайменше дві події, ніяк не пов'язані одна з одною. Щоб дізнатися суму прибутку за експресом, потрібно перемножити між собою всі коефіцієнти, а потім помножити їх на суму ставки. При цьому якщо хоча б один результат не буде правильно визначено, ставка виявиться програшною.

Доступні маркети в розпису букмекерів

До найпростіших ставок можна віднести парі на перемогу, подвійні шанси, тотали і фори. Також часто пропонуються ринки для кожного періоду та статистичні ставки, у тому числі на кількість кидків, загальний штрафний час та інші показники.

Спеціальні ставки доступні далеко не для кожного матчу. Так, наприклад, на матчі умовного чемпіонату Данії може бути запропонована не надто насичена лінія. А ось ігри НХЛ та КХЛ супроводжуються додатковими ринками.

Наприклад, перемога + тотал матчу, перемога в періоді + тотал періоду, перемога з урахуванням овертайму і т.д.

Величина розпису безпосередньо залежить від того, скільки ставок планує прийняти букмекер від гравців. Чим популярніший матч серед гравців, тим більше додаткових результатів буде запропоновано у лінії.

На найпопулярніші матчі букмекери можуть запропонувати до 200 додаткових результатів. Аналогічно різняться і коефіцієнти. Середня маржа становить близько 5-7%, але в деяких випадках букмекер змінює котирування на свою користь, піднімаючи маржу до 9%. Зазвичай рівноймовірні наслідки супроводжуються коефіцієнтами 1.85 – 1.85.

Загрузка...