Войти

Ставки на баскетбол у ТОП букмекерських конторах України – безпрограшні стратегії

magadan
09.11.2021

СодержаниеЧи є для ставок на баскетбол безпрограшні стратегії?Стратегія на аутсайдера у баскетболі: перемога андердога у чвертіСтратегія парне/непарне: тотал у чвертіСтратегія на тотал по чвертяхПерестраховка при використанні стратегійКращі БК України для ставок на баскетбол

Баскетбол – одна з найдинамічніших ігор, де рахунки на табло часом досягають сотні очок. Знайшовши кращі БК України з високими коефіцієнтами, час подумати, як робити ставки на баскетбол та перемагати. Оформлюючи парі, йти у плюс на довгій дистанції дозволять ефективні стратегії ставок на баскетбол, розроблені професійними капперами.

Чи є для ставок на баскетбол безпрограшні стратегії?

Запам'ятайте одне – жодна стратегія на баскетбол не дасть вам навіть 95% гарантію перемоги. Вона лише підвищує шанси на виграш. Але у баскетболі, як і у будь-якій спортивній дисципліні, результат матчу може бути несподіваним. Тому в жодному разі не купуйте стратегії. У мережі безліч ефективних стратегій доступні абсолютно безкоштовно.

Стратегій багато, і кожен каппер підбирає найбільш оптимальні для себе. Та сама стратегія ставок на баскетбол для різних гравців може давати різні результати. Пропонуємо вам ознайомитися з декількома популярними методиками та обрати найоптимальнішу.

Стратегія на аутсайдера у баскетболі: перемога андердога у чверті

У баскетбольному матчі розігруються чотири чверті або два періоди по дві чверті. Виграш у чверті ніяк не впливає на загальний результат поєдинку. Бали рахуються за весь матч. Взявши перевагу в одній-двох чвертях, у наступному відрізку лідер може зекономити сили і поступитися аутсайдеру.

Як свідчить статистика, слабкіша команда часто перемагає хоча б в одному з чотирьох періодів. Це шанс впіймати коефіцієнт вище 2.00 на андердога. Фахівці радять використовувати цю методику з використанням наздоганяння, якщо ви раптом не вгадаєте з періодом.

Стратегія парне/непарне: тотал у чверті

Одна з найкращих стратегій для баскетболу. Її можуть швидко освоїти навіть новачки. І для успішних ставок не потрібно довго вивчати статистику. На те, що в чверті сума набраних двома командами очок буде парною або непарною, може бути застосована ймовірність 50 на 50. Використовуючи методику парне/непарне у сукупності з наздоганянням, гравцеві потрібно слідувати встановленому алгоритму:

  • визначитися, ставити на парну чи непарну кількість очок;
  • обрати БК та відкрити розділ з баскетбольними матчами;
  • знайти матч, для якого пропонують ставки на парне або непарне тотала чверті;
  • розрахувати суму ставки на один результат – загального банку має вистачити мінімум на 8 парі з використанням наздоганяння;
  • зробити ставку;
  • після програшного парі, суму наступної ставки має бути така, щоб виграш окупив попередні витрати та приніс прибуток;
  • укладати парі доти, доки не зайде ставка.

Стратегія на тотал по чвертях

Щоб ефективно застосовувати стратегію ставок на баскетбол на тотал чверті, доведеться витратити час на аналіз статистичних даних. Тут потрібно відштовхуватися не лише від котирувань букмекерських контор. Необхідно підібрати матч, де беруть участь нестабільні команди, які в одному періоді заробляють багато очок, а в іншому – протилежно мало. За рахунок цього можна чергувати ставки на ТМ та ТБ по чвертях.

Перестраховка при використанні стратегій

Усі перелічені методики застосовуються для окремих періодів, включаючи цикл із чотирьох ставок. А у разі повної невдачі в одному матчі, кількість ставок може збільшитися до восьми з урахуванням другого матчу. Але наведені у статті методики тим і ефективні, що чотири програші поспіль у таких випадках – велика рідкість.

Однак перестрахуватися все одно варто. Страховка полягає в тому, щоб ставити на команди, які нещодавно видали такі рідкісні для баскетболу результати. Клуби навряд чи повторять подібні результати найближчим часом.

Кращі БК України для ставок на баскетбол

Найбільший розпис для даної спортивної дисципліни пропонують наступні українські букмекерські контори:

  • Фавбет;
  • 1хБет;
  • Бетсіті;
  • Леон;
  • Вбет;
  • Мелбет.

У цих букмекерів порівняно невелика маржа, пропонуються ставки на баскетбол в лайві, більшість матчів супроводжуються прямою відеотрансляцією.

Загрузка...