Войти

Ліга Європи: експрес

Сьогодні на глядацьку аудиторію чекає неабияке шоу у вигляді матчів-відповідей Ліги Європи. Дивитися є на що, ставити також. Я ж хочу зупинитися на двох іграх. Тому виставляю своє бачення відповідних можливих результатів. 

1. Поглянемо на гру ФК Краснодар - Сельта. В першому матчі кельти виграли на останніх хвилинах в росіян. Атакувала Сельта потужно. Але й краснодар мав свої шанси, чим і скористався. Гол забитий на виїзді дає росіянами надію на позитинвий кінечний результат, і не дає іспанцям почувати себе переможцем. Гра буде напружена. Навіть якщо кельти заб"ють першими, шанси в Краснодара не зникають. Але в цій парі не хочу лізти в тотали чи прохід. Мене більше зацікавила ставка на фоли. Усі домашні ігри Ліги Європи Краснодар фолив дуже багато (в 6 іграх дома тільки з Біркіркарою не пройшов тотал більше 30 фолів, і це лише тому, що прохід в наступний раунд був гарантований ще в першій грі.) Сельта аналогічно на виїзді фолить дуже часто. На мою думку є всі підстави для того, щоб сьогодні ця ставка зіграла. В протистоянні ще нічого не вирішено, тому навряд чи гра буде спокійна. Скоріш за все і жовтих карток буде роздано вдосталь.  Тому зупиняюся тут на Т.Б. 29.5 фолів.

2. Друга гра - чисто з представників Німеччини. Бурусія та Шальке не виявили переможця в першій грі, що тримає в напруженні остаточний вибір на користь одніїє з команд. Тут буде справжня заруба. І певні фактори вказують на те, що можливий голепад. Борусія вміє зібратися в потрібний момент (ми могли це бачити у виїзних іграх з Фіорентиною та Шальке). В останній грі гладбадці поступилися на виїзді Гамбургу, але команда грала не в оптимальному складі. Відпочивали ряд гравців основи.

Шальке навпаки в пошуку своєї гри. В останній грі просто розірвала Аусбург. Але це лише епізоди тієї гри, якої від команди чекають уболівальники. Якось важкувато шахтарям цього року. Зміна тренера на початку сезону не дала якихось видатних змін у грі команди.

В кожній команді є ряд гравців, які можуть вирішити результат гри. Гадаю в лідерів мотивація буде на належному рівні. Особливо це стосується Рафаеля. Якщо в першій грі в нього десь не пішла гра, то в сьогоднішньому матчі він буде викладатися на всі 100 %, тим самим доказуючи те, чому він обрав саме Борусію, а не Шальке (був момент, коли кияни віддали його в оренду шахтарям. Рафаель відіграв відведену оренду, після чого на нього претендували і Шальке, і Борусія).

Зваживши всі "за" і "проти", вважаю, що обидві команди будуть боротися за прохід в наступний раунд. Шальке потрібно забивати, а Борусія не з тих команд, яка стане в оборону на всю гру, а навпаки буде грати контратаках. Тому пропоную в цій грі Т.Б. 2.5 голи.  

Экспресс на матчи Боруссия М - Шальке 04, ФК Краснодар фолы - Сельта фолы

Экспресс 3.33 2/2 16 марта 2017. Футбол, 1/8 финала. Боруссия М - Шальке 04, ФК Краснодар фолы - Сельта фолы. Прогноз и ставка на матч
Боруссия М - Шальке 04 ТОТАЛ БОЛ(2.5) 1.85
ФК Краснодар фолы - Сельта фолы ТОТАЛ БОЛ(29.5) 1.8
Загрузка...