Войти

Прогнозы на матчи от капера Mika

Проти прогрузу

Сьогодні буду писати дуже коротко оскільки зовсім нема часу а мтчі багато. Вчора просто прекрасні результати. Зайшли всі 3 ставки. Хто не вкурсі, які саме відкрийте минулий мій пост, тут не встигаю розписати. Стратегія починає пао трохи себе виправдовувати.

Сьогодні субота і величезна кількість матчів. Цей день для усіх прогнозистів часто буває найважливішим у тижні, оскільки важко все проаналізувати і вибрати. Для нашої теорії це трохи спрощує відбір матчів, але не зменшує відповідальності.

На сьогодні я вибрав 5 матчів: 3 з Англії та 2 з росії.

Розпочнемо з Англійців. Все дуже коротко і просто. Грузять на МС, так вони оступились у минулому турі проти Вест Хема і повинні брати 3 пункти, але Тотенхему наврядчи це сподобається і вони дадуть бій. 

Норвіч грає на виїзді проти Вест Хема. Якщо проаналізувати матчі Веста то виявиться що їм набагато краще грати на виїзді, тобто на контратаках. Дома де потрібно діяти першим номером у них виникають проблеми. І я не зовсім розумію такої впевненості прогнозистів у їх перемозі.

І останнім буде Борнмут. На виїзді проти Стока, я чесно кажучи не розумію чому на Сток такий великий коефіцієнт. Але напевно розуміють буки і просто нас розводять, Тому ставим на Борнмут.

Ну і Росія. 2 центральні матчі туру. ЦСКА, який ще не має жодної втрати очок грає дома проти Локо. Всі говорять що пора нарешті оступитись. Але ці фрази звучали і після 6 і 7 матчу. А ЦСКА продовжує перемагати...

Ну І Спартак проти Зеніта. Обидва клуби зараз грають не ахті. Але чомусь прогрузи йдуть на Зеніт, Спартак на своєму стадіоні має непогані шансь як мінімум не програти. Ну і принести користь букмекерам і собі.

Прогноз на матч Сток Сити - Борнмут

 

 

Сток Сити - Борнмут Ф2(0)   2.17 10 у.е.

Прогноз на матч Тоттенхэм - Манчестер Сити

 

 

Тоттенхэм - Манчестер Сити 1X   1.96 10 у.е.

Прогноз на матч Вест Хэм - Норвич

 

 

Вест Хэм - Норвич Ф2(0)   2.47 10 у.е.

Прогноз на матч Спартак М - Зенит

 

 

Спартак М - Зенит Ф1(0)   2.34 10 у.е.

Прогноз на матч ЦСКА М - Локомотив М

 

 

ЦСКА М - Локомотив М 1   1.96 10 у.е.
Загрузка...