Войти

Прогнозы на матчи Интер М - Фиорентина, ФК Краснодар - Терек от капера Mika

Проти прогрузу

Хоча з вчорашніх 5 ставок пройшла одна, а дві програло, мушу визнати, що стратегія має право на життя. Жаль що не можна добавляти ставки в пост протягом дня. А то люди ставлять на ті матчі що швидше, а вже потім на наступні. І не зовсім зрозуміло на що йде прогруз у матчах які будуть ввечері. От наприклад зараз явно видно прогруз на Краснодар, і цей матч через 3 години. А на вечірні зустрічі поки глухо і важко зрозуміти стан справ.

Для прикладу вчора: коли я викладав пост, найбільше в око були впали ті 5 матчів, що я вибрав. В результаті 1 перемога, 2 попернення і 2 поразки. Проте в продовж дня я ще ставив по теорії. і результати дуже непогані. В лайві +2 на Астон віллу, +1,5 на Ганновер. Також Х2 на Ньюкасл, П1 на Наполі і Ф0 на Вільяреал. Як ми бачимо спорт стає настільки продажним, що щось прогнозувати просто нереально. Треба розуміти хід думок букмекерів і розуміти що увесь світ хоче грошей.  Майже всім плювати на спортивний принцип. Це вже не гра, а просто велике шоу. 

На сьогоднія поки бачу тільки одну норм ставку це не програш Терека. Занадто великий коефіцієнт на Краснодар. Щось тут не чисто, перемога їм не світить.

Ну і другий матч не по теорії. краще на нього поки не ставити. Глянути ситуацію по прогрузам за годину перед матчем. Інтер проти Фіорентини. Інтер має 5 перемог, але всі з різницею в 1 мяч. Фіорентині підсилу нарешті перервати переможну ходу Міланців.

П.С. Якщо по ходу дня зявляться якісь підходящі матчі, то буду писати в коментарях.

Прогноз на матч Интер М - Фиорентина

 

 

Интер М - Фиорентина X2   1.99 10 у.е.

Прогноз на матч ФК Краснодар - Терек

 

 

ФК Краснодар - Терек X2   1.92 10 у.е.
Загрузка...