Войти

Футбол. Лига Чемпионов УЕФА. Прогнозы и ставки на матчи от Mika

Повернення Динамо і постійна Барса

 

Після матчу Ювентуса мені просто смішно, ну як всі ті хто ставив на МС. Я попереджав, що цей матч потрібно просто подивитись, надто вже дивні були коефіцієнти. Букмекери після цього матчу прибутків мають на тиждень наперед. Тепер дивлячись на те, як МС злив гру є варіант потягнути їх перемогу у матчі відповіді, є можливість повернення боргів.

Севілья впевнено переграла Борусію, ну як впевнено, через пенальті - 3 пенальті)) Ну і окреме "дякую" хочу висловити арбітру матчу Реал-Шахтар. Після цього розумієш яким би не був продуманим твій прогноз, завжди є людина яка все підкоректує. Та і Степаненко молодець.

Прогноз на матч Динамо Киев - Порту

Завтра у боротьбу вступає київське Динамо після довгої перерви. Команда давно на це чекала, таі група їм випала непогана. Є всі шанси боротись за 2 місце. Челсі зараз мягко кажучи не дуже, Макабі апріорі аутсайдер, ну а Порту виглядає основним конкурентом. Матчі внутрішнього чемпіонату нема жодного смислу розглядати. Тепер Український чемпіонат, це пародія на футбол. Тому порівнювати нема на чому. Ну але поки Динамівці все таки на 1 місці. Була перемога над Дніпром близько 4 тижнів назад  і нічия із Зорею.

Ну а Порту, стартували непогано у внутрішньому чемпіонаті, 3 перемоги і 1 нічия. Так вони досвідчений єврокубковий боєць, мають досвідчених футболістів, купили Касіліаса. Проте це не те Порту що було у минулі роки, клуб досить сильнооновився. Чесно кажучи мене трохи дивують коефіцієнти. Я очікував побачити на перемогу Динамо десь 2,3, а тут Ф(0) за такий кеф можна взяти. Чому Київляни андердоги...ну вони не явні фаворити, але як мінімум на непрограш можуть розраховувати. Тим більше це перший матч після великої перерви у ЛЧ, гравці будуть дуже заряджені.

Динамо Киев - Порту Ф1(0)   2.13 10 у.е.

Прогноз на матч Рома - Барселона

 

Думав що брати на цей матч, чи Ф2(-1), але потім змінив свою думку.

В мене є деякі побоювання, що Барса може повторити "подвиги" МС, але кефи розставлені досить правельні. Надіюсь що підводних течій тут не буде. Почнемо з того чому Барса переможе. По-перше це різниця між рівнем Італійського і Іспанського футболу. В Італії зараз криза, минулого року вистрілив Ювентус, що буде цього...думаю Італійці провалять ЛЧ так точно, а то і ЛЄ. Барса зараз тільки набирає форму, але умудряється перемагати. Так у них є проблеми в обороні, але після матчу із Севільєю і Атлетиком у суперкубку була напевно жорстка чоловіча розмова. Такого бардаку вже нема. Та і впершому турі Каталонці схочуть здобути перемогу хоч і на виїзді. Для цього у них є всі ресурси.

Рома - Барселона П2 ТМ3.5   2.4 10 у.е.
Загрузка...