Войти

Що зробить Німеччина з Гібралтаром?

Гибралтар - Германия Ф1(+6.5) 1.9 10 у.е.

Доброго дня любителям футболу. 

 Хочу поділитися думками з приводу малоцікавого та не сильно драматичного матчу між збірними Німеччини та Гібралтару.

    

1. Польша 5  

16:3  11
2. Германия 5


9:4 10
3. Шотландия 5


11:5 10
4. Ирландия 5


11:4 8
5. Грузия 5


4:9 3
6. Гибралтар 5


1:27 0  

 Німеччна ділить друге місце з командою Шотландії, та на одне відстає від поляків. Гібралтар безнадійний аутсайдер. Аргументую чому Німеччина не виграє в 7 і більше мячів:

- З новим форматом відбору до Євро,топ-команди втрачають мотивацію в конкретно взятому матчі. У них просто збільшується кількість прав на помилку. Це видно по грі та результатам Іспанії, Голандії,Італії та Німеччини. Ці команди просто все рівно вийдуть на Євро. 

- В домашньому матчі з Гібралтаром  Німеччина забила лише 4, тепер дома грає Гібралтар і грає з чемпіонами світу. Звичайно перед Гібралтаром не стоять турнірні завдання, але гра проти чемпіона світу + власні вболівальники сильно мотивує. Звичайно Німеччина виграє, але вряд лі в 7 і більше голів.

- В матчі з Гібралтаром не зіграють:Ройс,Мюллер,Хуммельс,Хуведес,Озіл,Крузе,Гьотце. Основного атакуючого потенціалу не буде, звичайно резервісти Німеччини сильніші, ніж основа Гібралтару, но не 7 же мячів.

- Німеччині просто немає сенсу прикладати зусилля для дуже розгромної перемоги. Футболістам резерву гол у ворота Гібралтару "не додасть очок" в очах тренера, а футболіст основи що і кому докаже розгромивши любительський Гібралтар?Після різниці в 3 голи футболісти будуть грати обережно, щоб запобігти травмам чи пошкодженням.

- Безумовно мотивація Гібралтару буде в рази сильніша чим в німців. Футболісти гібралтару захотять показати хоч якійсь навики,щоб звернути на себе увагу, та й гра проти чемпіонів світу - дуже не хочеться крупно програти,у німців мотивація мінімальна. Звичайно різниця в мотивації, не нівелює різницю в класі, але фора +6.5 завелика.


Загрузка...