Войти

Футбол. Лига Европы УЕФА. Прогнозы и ставки на матчи от byJeka

Лига Европи

Прогноз на матч Хайдук Сплит - Слован Либерец

     

Перший матч закінчився з мінімальною перевагою чехів. По статистичним даним гра була майже рівною, хіба по деяким параметрам футболісти «Слована» діяли гостріше, що й дозволило їм забити.  Вдома «Хайдук» забиває багато. В 6 матчах з початку сезону хорвати забили 17 голів, що дорівнює 2,8 за матч. Чехи в новому сезоні за 4 офіційні виїздні матчі забили 7 голів, або по 1,75 за гру. Вважаю матч має бути насиченим. Трибуни та рахунок змусять хорватів йти вперед і оголювати тили. Фора ТБ 2.5 повинна заходити в цьому матчі.

 

Хайдук Сплит - Слован Либерец 1   2.25 10 у.е.

Прогноз на матч Атлетик Б - Жилина

     

Я до цього часу не можу відійти від матчу в Словаччині, на який я поставив -1.5 на гостів. Ведучи 0:2 іспанці примудрилися пропустити 3 рази. Думаю вдома баски не допустять таких промахів і відновлять «статус-кво». «Атлетик» апріорі сильніший від «Жиліни» і буде верх несправедливості, якщо баски не вийдуть в групу. А для виходу в груповий етап їм потрібно перемагати. Вболівальники пам’ятають 4:0 з Барселоною і не дозволять своїм улюбленцям зіграти на сухі 1:0 чи 2:1 з «Жиліною». 

Атлетик Б - Жилина Ф1(-1.5)   1.7 10 у.е.

Прогноз на матч Боруссия Д - Одд

     

«Боруссія Дормунт» ледь не «привезла на свою голову» сенсацію раунду плей-офф. Німці за 22 хвилин примудрилися тричі пропустити від норвезького «Одд». Та це Боруссія (невже вона повернулася) Зібравшись з силами вже в першому таймі німці відіграли гол. Та ще тричі забили в другому. Цього сезону дормунтці, як ніколи жадібні до голів. 5 голів «Вольфсбергеру», 4 – «Борусії Менхенгладбах», 4 – «Одду» та 4 «Інгольштадту». Аж страшно подумати, що по потенціалу нинішня «Боруссія» може вдома зробити з норвезьким «Одд».

 

Боруссия Д - Одд Ф1 (-3.5)   2.35 10 у.е.
Загрузка...